Gündeme gelen son gelişmelere göre, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yaptığı açıklamada Dünya Ticaret Örgütü 14.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yaptığı açıklamada Dünya Ticaret Örgütü 14. Bakanlar Konferansı kapsamında Gana Ticaret, Tarımsal İşletme ve Sanayi Bakanı Elizabeth Ofosu-Adjare ile görüştüğünü tebliğ etti.
Dikkat Çeken Gelişmeler
Görüşmede, sanayi, madencilik, yenilenebilir enerji, sağlık ve müteahhitlik hizmetleri başta olmak üzere çeşitli alanlardaki iş birliği imkanlarının ele alındığı belirtildi.
Bundan Sonra Ne Olacak?
Buna ilaveten iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin kurumsal ve hukuki zeminini güçlendirecek adımların değerlendirildiği ifade edildi.
Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının 2026 yılında Gana’da düzenlenmesinin planlandığı bildirildi.
Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.


