Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kayseri Talas’ta carpici gelisme: sağlık alanında hayati iş birliği

Kayseri Talas’ta carpici gelisme: sağlık alanında hayati iş birliği

afyondabugun afyondabugun -
0

Merakla takip edilen bu gelişmede, Kayseri Talas Belediyesi ile yükseköğretim kurumları arasındaki iş birliği her geçen gün güçlenerek devam ediyor.

Kayseri Talas Belediyesi ile yükseköğretim kurumları arasındaki iş birliği her geçen gün güçlenerek devam etmektedir. Bu bağlamda, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derviş Yılmaz ve beraberindeki heyet, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında bir araya geldi.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

KAYSERİ (İGFA) – Gerçekleşen nazik ziyarette, eğitim ve sağlık alanında yapılabilecek ortak çalışmalar ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derviş Yılmaz tarafından Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a günün anısına belge takdim edildi.

Son Durum ve Beklentiler

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitelerimizle kurduğumuz sağlam temelli bağlar, hem şehrimizin hem de gençlerimizin geleceğine değer katıyor. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Dekanımıza ve kıymetli heyetine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Talas Belediyesinin eğitim, sağlık ve bilim dünyasıyla kurduğu bu tür temasların, ilçede yaşam kalitesini artıran projelere zemin hazırlamaya devam edeceği vurgulandı.

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

İlgili Yazılar