Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Tokat ile İzmir arasında haftada 4 frekans olarak planlanan uçuşların başladığını duyurdu. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Tokat ile İzmir arasında haftada 4 frekans olarak planlanan uçuşların başladığını duyuru etti. İlk sefer Tokat Havalimanı’nda törenle karşılandı. TOKAT (İGFA) – Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Tokat–İzmir hattında planlanan…
Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Tokat ile İzmir arasında haftada 4 frekans olarak planlanan uçuşların başladığını duyurdu.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Tokat ile İzmir arasında haftada 4 frekans olarak planlanan uçuşların başladığını duyuru etti. İlk sefer Tokat Havalimanı’nda törenle karşılandı.
TOKAT (İGFA) – Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Tokat–İzmir hattında planlanan uçuşların başladığını ifade etti.
Haftada 4 frekans olarak gerçekleştirilecek seferlerin ilki bugün (29 Mart 2026 Pazar) uygulandı.
İzmir’den kalkan ve Tokat Havalimanı’na iniş yapan ilk uçak, havalimanı ARFF ekipleri tarafından düzenlenen su takı seremonisiyle karşılandı.
Yeni uçuş hattının bölge ulaşımına değerli katkı sağlaması beklenirken, yolculara konforlu, emniyetli ve kısa sürede bir seyahat alternatifi sunulacağı ifade edildi.
TOKAT’TAN İZMİR’E UÇUŞLAR BAŞLADI✈️.
✈️ İzmir–Tokat ve Tokat–İzmir hattında haftada 4 frekans olarak planlanan seferlerin ilki, bugün (29 Mart 2026) saat 08:25–09:00 arasında meydana geldi.
???????? Tokat Havalimanı’mıza iniş yapan ilk uçak, ARFF ekiplerimizce yapılan su takı… pic.twitter.com/D36oUsPMJl.
Yetkililer, Tokat ile İzmir arasında başlayan seferlerin hem turizm hem de ticaret açısından bölgeye hareketlilik kazandıracağını her şeyden önce dile getirdi.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.