Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Çanakkale ruhu türkülerle yaşatıldı – Bursa Yıldırım’da

Çanakkale ruhu türkülerle yaşatıldı – Bursa Yıldırım’da

afyondabugun afyondabugun -
0

Gündeme gelen son gelişmelere göre, Bursa’da Yıldırım Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Barış Manço Kültür Merkezi’nde konser düzenledi.

Bursa’da Yıldırım Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Barış Manço Kültür Merkezi’nde konser düzenledi. Şef Sadullah Öztürk yönetimindeki koro, duygusal anlar yaşattı.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Haftası’ nedeniyle Çanakkale Şehirlerini Anma Konseri düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Şef Sadullah Öztürk yönetimindeki Yıldırım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen konsere Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Duygusal anların yaşandığı konserde, koro birbirinden çok sevilen kahramanlık ve zafer türkülerini seslendirdi.

Merak Edilen Soruların Yanıtları

Çanakkale ruhunun milletin birlik ve beraberliğinin en köklü simgelerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin bağımsızlık uğruna neleri göze alabileceğinin en büyük göstergesidir. Bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların emanetine sahip çıkmanın yolu, tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmaktan geçiyor. Bu noktada kültür ve sanat faaliyetleri, hem geçmişimizi hatırlamak hem de gelecek nesillere aktarmak adına çok kıymetlidir. Yıldırım Belediyesi olarak, Çanakkale ruhunu yaşatmaya ve kültür sanatla güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar