Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla program düzenlendi.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla çerçeve düzenlendi. Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla harekete geçti. Öğrenciler, dans gösterileri, şarkı ve piyano performansları ile şiir sunumları tamamladı.
Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler
Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, etkinliğin otizm farkındalığına dikkat çekmek amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Iltar, belediyenin il genelinde engelli bireylere yönelik hizmetlerini sürdüreceğini ifade etti.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.


