SON DAKİKA
--:--:--

İmamoğlu: Nihai kararı millet verir

Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, İmamoğlu, paylaşımında, “İBB Miras tarafından titizlikle restore edilen, milyonların ziyaretine açılan bu kentin en kıymetli hazinelerinden birisi olan Yerebatan Sarnıcı’nın tapusu, hiçbir hukuki ve. İmamoğlu, paylaşımında, “İBB Miras tarafından titizlikle restore edilen, milyonların ziyaretine açılan bu kentin en kıymetli hazinelerinden birisi olan Yerebatan Sarnıcı’nın tapusu, hiçbir hukuki ve vicdani dayanağı…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İmamoğlu: Nihai kararı millet verir

Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, İmamoğlu, paylaşımında, “İBB Miras tarafından titizlikle restore edilen, milyonların ziyaretine açılan bu kentin en kıymetli hazinelerinden birisi olan Yerebatan Sarnıcı’nın tapusu, hiçbir hukuki ve.

İmamoğlu, paylaşımında, “İBB Miras tarafından titizlikle restore edilen, milyonların ziyaretine açılan bu kentin en kıymetli hazinelerinden birisi olan Yerebatan Sarnıcı’nın tapusu, hiçbir hukuki ve vicdani dayanağı olmadan Vakıflar Genel Müdürlüğü adına tescil ettirildi” ifadelerine yer verdi.

Gelişmenin Boyutları

Açıklamasında Galata Kulesi, Gezi Parkı, Beykoz Sosyal Tesisleri, Beşiktaş İskelesi ve Şerefiye Sarnıcı gibi alanlara da değinen İmamoğlu, bu alanlarla ilgili benzer süreçler yaşandığını iddia etti.

Neden Önemli?

Galata Kulesi’ne ilişkin 2019 yılından bu yana süren hukuk mücadelesinin de, dönem içinde yapılan yasal düzenlemeler nedeniyle sonuçsuz kaldığını savunan İmamoğlu, devam eden dava sürecinde yapılan düzenlemelerin süreci etkilediğini öne sürdü.

Bundan Sonra Ne Olacak?

İmamoğlu, bazı mülkiyet ve idare kararlarını “hukuksuzluk” ve “kamu vicdanına aykırılık” olarak nitelendirirken, bu kararların kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Açıklamasının sonunda İmamoğlu, “Gerekiyorsa kanunu değiştiriyorlar, Gerekiyorsa hakimi değiştiriyorlar, ve sonunda göz koydukları mülke çöküyorlar”. ifadelerine yer verdi.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

Benzer Haberler
Öztürk’ten Bakan Yardımcısı Okumuş’a Ziyaret
Öztürk’ten Bakan Yardımcısı Okumuş’a Ziyaret
Vali Naci Aktaş’tan LGS Öğrencilerine Başarı Mesajı
Vali Naci Aktaş’tan LGS Öğrencilerine Başarı Mesajı
Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü Afyonkarahisar’da Kutlandı
Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü Afyonkarahisar’da Kutlandı
Karamık Gölü’nde Kaçak Avcılığa Geçit Yok: 2 Bin 100 Metre Ağa El Konuldu
Karamık Gölü’nde Kaçak Avcılığa Geçit Yok: 2 Bin 100 Metre Ağa El Konuldu
İGC Basın Akademisi Afyonkarahisar’da Düzenlendi
İGC Basın Akademisi Afyonkarahisar’da Düzenlendi
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün