Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Önder Kahveci ve Konfederasyon yönetimi ile bir araya gelerek gündemlerinde yer alan konuları ele aldıklarını bildirdi. .
Girişim ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Önder Kahveci ve Konfederasyon yönetimi ile bir araya gelerek gündemlerinde yer alan konuları ele aldıklarını kamuoyuyla buluşturdu. .
Haberin Arka Planı
Bakan Işıkhan, “Inceleme hayatımızı ilgilendiren yaklaşım ve adımlarımızı sosyal paydaşlarımızın katkılarıyla belirlemeye devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. .
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.


