SON DAKİKA
--:--:--

Cumhurbaşkanlığı Fazla İstişare Kurulu doruk yaptı

Son dakika bilgilerine göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’na ilişkin yazılı açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yükselen İstişare Kurulu Toplantısı’na ilişkin yazılı bilgilendirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen toplantıya kurul üyeleri ile üst düzey yetkililer iştirak etti. Toplantının ana gündemini bölgede yaşanan çatışmalar,…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanlığı Fazla İstişare Kurulu doruk yaptı

Son dakika bilgilerine göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’na ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yükselen İstişare Kurulu Toplantısı’na ilişkin yazılı bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen toplantıya kurul üyeleri ile üst düzey yetkililer iştirak etti. Toplantının ana gündemini bölgede yaşanan çatışmalar, evrensel gelişmeler ve “Terörsüz Türkiye” süreci oluşturdu.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Açıklamada, İran’a yönelik saldırıyla başlayan süreçte ateşkesin sağlanmasının önemine vurgu yapıldığı, sükûnetin korunması ve ateşkesin uzatılması için temasların sürdüğü belirtildi.

Tarihsel Arka Plan

Toplantıda öte yandan Türkiye’nin savunma sanayiinden iletişim ve bilişim teknolojilerine, ulaştırmadan enerjiye kadar birçok alanda ilerlemesini sağlayacak adımlar değerlendirildi.

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

İç cephenin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekilen toplantıda, millî birliğin korunmasının tüm tehditlere karşı en can alıcı unsur olduğu ifade edildi. “Terörsüz Türkiye” sürecinin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.

Aynı zamanda, bu süreçte okullarda yaşanan şiddet olayları da gündeme alınarak, her türlü şiddetle mücadele kapsamında geniş çaplı adli, idari ve sosyolojik tedbirler ile yol haritalarının ele alındığı kaydedildi.

Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

Benzer Haberler
Öğrencilerden Teknik Gezi
Öğrencilerden Teknik Gezi
Çay’da Aile Destek Merkezi (ADEM) Hizmete Açıldı
Çay’da Aile Destek Merkezi (ADEM) Hizmete Açıldı
İcikli Köyünde Çıkan Yangın Söndürüldü
İcikli Köyünde Çıkan Yangın Söndürüldü
Öztaş, Konya’da Foruma Katıldı
Öztaş, Konya’da Foruma Katıldı
Vali Aktaş, Çay’da Ziyaretlerde Bulundu
Vali Aktaş, Çay’da Ziyaretlerde Bulundu
Çay’da Değerlendirme Toplantısı
Çay’da Değerlendirme Toplantısı
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün