İl genelinde düzenlenen ve toplamda 29 ortaokulun katılım sağladığı yarışmada büyük bir
İl genelinde düzenlenen ve toplamda 29 ortaokulun katılım sağladığı yarışmada büyük bir başarı göstererek finale kalma başarısı elde eden öğrenciler, final etabında sergiledikleri üstün performansla il dördüncüsü oldu. Elde ettikleri bu önemli dereceyle ilçenin gururu haline gelen başarılı öğrenciler, Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya’yı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.
Ziyarete, Ali Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri Ece Kızılkurt, Rahime Ela Coşkun ve Fatmagül Aydemir katıldı. Başarılı öğrencilere bu anlamlı ziyaretleri sırasında Matematik Öğretmeni Cemil Yeşilay ile Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Ramazan Koyuncu da eşlik etti. Kabulde, öğrencilerin yarışma boyunca gösterdikleri üstün performans ve elde ettikleri başarılar detaylıca paylaşıldı.
Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek il genelinde dördüncü olan öğrencileri, onlara rehberlik eden Matematik Öğretmeni Cemil Yeşilay’ı ve Okul Müdürü Ramazan Koyuncu’yu ayrı ayrı tebrik etti. Kaymakam Yosunkaya, ilçeyi başarıyla temsil eden öğrencilerin başarılarının devamını diledi.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.