Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AFAD: “Afetlerde İnsan Olmak” konulu sempozyum gerçekleştirildi

AFAD: “Afetlerde İnsan Olmak” konulu sempozyum gerçekleştirildi

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Başkanlığın açıklamasında, Manisa İl AFAD Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Hafsa Sultan Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen sempozyumda, afetlerin bireyler üzerindeki etkileri ve sağlık.

Başkanlığın açıklamasında, Manisa İl AFAD Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Hafsa Sultan Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen sempozyumda, afetlerin bireyler üzerindeki etkileri ve sağlık hizmetlerinin bu süreçteki rolünün bilirkişi akademisyenlerce ele alındığı belirtildi. .

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

Öte yandan etkinlik alanında kurulan stantlarda kurtarma araç gereçlerinin tanıtıldığı, ekiplerin faaliyetleri hakkında katılımcıların bilgilendirildiği ve afet fotoğraflarından oluşan bir serginin ziyarete açıldığı ifade edildi. .

Bundan Sonra Ne Olacak?

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Programda emeği geçen tüm paydaş kurumlara, değerli akademisyenlerimize ve proje arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”.

Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.

İlgili Yazılar