SON DAKİKA
--:--:--

Afyon’da Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

[ad_1] Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, 2025 yılının ilk Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimlerini başarıyla tamamladı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı (ÇEKÜS) Birimi tarafından organize edilen eğitim programı, 14-16 Ocak tarihleri arasında üç gün boyunca sürdü. Eğitimlere, Afyon merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerinin yanı sıra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) ve…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Afyon’da Yenidoğan Canlandırma Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

[ad_1]

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, 2025 yılının ilk Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimlerini başarıyla tamamladı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı (ÇEKÜS) Birimi tarafından organize edilen eğitim programı, 14-16 Ocak tarihleri arasında üç gün boyunca sürdü.
Eğitimlere, Afyon merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerinin yanı sıra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) ve çeşitli özel hastanelerden toplam 15 sağlık personeli katılım gösterdi. Katılımcılar arasında; 2 anestezi doktoru, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum doktoru, 6 ebe, 4 hemşire ve 1 Acil Tıp Teknisyeni (ATT) bulunuyordu.
Eğitim Programının Amacı
Programın amacı, asfiksiye bağlı bebek ölümlerini ve sekelleri önleyerek bu alanda çalışan sağlık personelinin sunduğu sağlık hizmetinin kalitesini artırmaktı. Eğitim sonunda, doğumhanelerde aktif olarak görev yapan tüm sağlık personelinin bebeklere yönelik sağlık hizmetini daha iyi bir düzeye taşıması hedeflendi.
Sertifikalar ve Hatıra Fotoğrafı
Eğitimlerin tamamlanmasının ardından katılımcılara, aldıkları eğitimi belgeleyen sertifikalar takdim edildi. Kapanış töreninde ise tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek eğitim dönemi sonlandırıldı.
Bölgedeki sağlık kurumlarına katkı sağlaması beklenen bu gibi eğitimlerle, sağlık hizmetlerinin daha ileri standartlara taşınması amaçlanıyor.

Benzer Haberler
Afyonkarahisar’da Anlamlı Veda: İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Adana Yolcusu
Afyonkarahisar’da Anlamlı Veda: İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Adana Yolcusu
Afyonkarahisar’a Külliye Konseptinde Yeni İl Müftülüğü Binası
Afyonkarahisar’a Külliye Konseptinde Yeni İl Müftülüğü Binası
Medya Yöneticileri MHP İl Başkanlığında Bir Araya Geldi
Medya Yöneticileri MHP İl Başkanlığında Bir Araya Geldi
MİLLET VEKİİLİ HAKAN ŞEREF OLGUN’DAN TAZİYE VE ACİL ŞİFA MESAJI
MİLLET VEKİİLİ HAKAN ŞEREF OLGUN’DAN TAZİYE VE ACİL ŞİFA MESAJI
MAKINISTIN DİKKATİ FACİAYI SON ANDA ÖNLEDİ
MAKINISTIN DİKKATİ FACİAYI SON ANDA ÖNLEDİ
Afyonkarahisar Bolvadin’de Kaçakçılık Baskını: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi
Afyonkarahisar Bolvadin’de Kaçakçılık Baskını: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün
sohbet