Afyonkarahisar Belediyesi’nden Emekliye Avantaj Kart Desteği
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Uzun Çarşı’da esnafla bir araya gelerek şehrin ticari hayatına katkıda bulunacak yeni projeleri tanıttı. Köksal, emek ve çaba harcayan yerel esnafa destek olmak amacıyla “Emekli Avantaj Kart” projesini başlattıklarını duyurdu.
Köksal, esnaflarla gerçekleştirdiği buluşmada, “Bu şehir için emek veren her esnafımızın yanındayız. Emekli Avantaj Kart ile hem yerel esnafımız kazansın, hem emeklilerimiz rahat bir nefes alsın diye çalışmaya başladık. Şehrimizi birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz,” dedi. Bu proje ile emeklilerin alışverişlerinde daha fazla avantaj elde etmeleri hedeflenirken, yerel esnafın da müşteri potansiyelinin artmasının sağlanması amaçlanıyor.
Uzun Çarşı’daki esnaflarla yapılan samimi buluşmada, Başkan Köksal projeyi detaylı bir şekilde anlattı ve esnafın görüşlerini dinledi. Bu girişimle şehrin ekonomik canlılığını arttırmayı ve yerel ticaretin canlanmasını hedeflediklerini belirtti.