Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Yangın Sonrası Ziyaret
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde YangınAfyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangın, işyeri sahipleri ve çalışanlarda büyük bir endişe yarattı. Yangın, bölgedeki işletmelere önemli hasarlar verdi.
Ziyaret ve Geçmiş Olsun DilekleriAK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Başkanı Turgay Şahin ile birlikte yangından etkilenen işyeri sahiplerini ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, milletvekili ve il başkanı, bölgedeki işyeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve duygularını paylaştı.
Dualarla DestekZiyaret sırasında Özkaya, Yangın gibi afetlerin tekrar yaşanmaması için dileklerde bulundu. “Rabbim bizleri her türlü afetten muhafaza eylesin” diyerek dualarını ifade etti.
Ali Özkaya ve Turgay Şahin’den geçmiş olsun ziyareti.Yangın sonrası destek ve birliktelik mesajı.Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan yangına müdahale çalışmaları.
Önlemler ve Gelecek PlanlarıYangının neden olduğu zararların telafisi için çalışmalar devam ederken, önleyici tedbirlerin arttırılması gerektiği vurgulandı. İş yeri sahipleri ve yerel yönetim, benzer olayların önüne geçmek için daha etkili yangın güvenlik önlemleri almayı planladıklarını belirtti.