Gündem

Afyonkarahisar’ın Talepleri Gazi Meclisinde Görüşüldü

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Gazi Mecliste Cumhurbaşkanı Erdoğan ile GörüştüAfyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gazi Meclisinde buluştu. Görüşmede Bakan Mahinur Özdemir Göktaş da hazır bulundu.
Talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İletildiGörüşmede, Afyonkarahisar’ın ihtiyaç ve talepleri konuşuldu. Milletvekili Özkaya, ilinin sorun ve beklentilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı. Görüşmenin ardından Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.
Toplantının ÖnemiBu toplantı, Afyonkarahisar’ın gelişmesi için önemli fırsatlar barındırıyor. İlin sorunlarının doğrudan Cumhurbaşkanı’na iletilmesi, bölge için olumlu sonuçlar doğurabilir.