Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bakan Bolat, İnegöl Kaymakamı Arslan ile bir araya geldi

Bakan Bolat, İnegöl Kaymakamı Arslan ile bir araya geldi

afyondabugun afyondabugun -
0

Merakla takip edilen bu gelişmede, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakan Yardımcısı Ö.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakan Yardımcısı Ö. Volkan Ağar ile eş zamanlı İnegöl Kaymakamı Eren Arslan’ı bir araya geldi.

Öne Çıkan Noktalar

Ziyarete dair değerlendirmede bulunan Bolat, “Bugün, 54. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı vesilesiyle bulunduğumuz İnegöl’de, Ticaret Bakan Yardımcım Ö. Volkan Ağar ile müşterek olarak, Kaymakamımız Sayın Eren Arslan’ı ve İnegöl Kaymakamlığımızı ziyaret ettik” açıklamasını yaptı.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Görüşmenin içeriğine dair bilgi veren Bolat, “Mobilya sektörümüzde üretim, ihracat ve istihdamın güçlenmesine can alıcı katkılar sunan İnegöl’ümüzün ticari potansiyelini, Fuarın sektörümüze kazandırdığı yeni imkanları ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışmalarımızı istişare ettik.” belirtti.

Teşekkürlerini ileten Bakan Bolat, “Nazik ev sahiplikleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Arslan’a ve İnegöl Kaymakamlığı çalışanlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar