SON DAKİKA
--:--:--

Bu hafta yoğun veri akışı piyasaları şekillendirecek

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Marbaş Menkul Değerler’in değerlendirmesine şu ifadeler yer aldı:. Marbaş Menkul Değerler’in değerlendirmesine şu ifadeler yer elde etti: ”Yeni haftada global piyasalara yön verebilecek ABD Üretim ve İmalat PMI, İşgücü İstatistikleri ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri takip edilecek. Bilhassa ABD tarafında veri yoğun bir hafta bekleniyor. İç piyasada ise…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bu hafta yoğun veri akışı piyasaları şekillendirecek

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Marbaş Menkul Değerler’in değerlendirmesine şu ifadeler yer aldı:.

Marbaş Menkul Değerler’in değerlendirmesine şu ifadeler yer elde etti:

”Yeni haftada global piyasalara yön verebilecek ABD Üretim ve İmalat PMI, İşgücü İstatistikleri ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri takip edilecek. Bilhassa ABD tarafında veri yoğun bir hafta bekleniyor. İç piyasada ise cuma günü açıklanacak Mart ayı TÜFE verisi kilit önemde.

Gelişmenin Boyutları

 Hafta görece sakin başlayacak. İç piyasada saat 10:00’da Mart ayı Ekonomik Güven Endeksi açıklanacak, 15:00’te Almanya TÜFE (Aylık) ve 17:30’da FED Başkanı Powell’ın konuşması takip edilecek.

31 Mart Salı, Çin’de Mart ayı İmalat PMI ve İngiltere 4. Çeyrek GSYH verisi açıklanacak. İç piyasada saat 10:00’da Şubat ayı İşsizlik Oranı ve Hizmet Üretici Fiyat Endeksi izlenecek. Euro Bölgesi Mart ayı TÜFE ve ABD’de Tüketici Güveni ile JOLTS verileri gün boyu piyasaları etkileyecek.

Öne Çıkan Açıklamalar

1 Nisan Çarşamba, iç piyasada Mart ayı İmalat PMI açıklanacak. ABD tarafında ise ADP Tarım Dışı İstihdam, Perakende Satışlar, Üretim ve İmalat PMI ile Ham Petrol Stokları verileri izlenecek.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

2 Nisan Perşembee, iç piyasada Haftalık Para ve Banka İstatistikleri, ABD’de İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak.

3 Nisan Cuma haftanın en yoğun günü olacak. İç piyasada Sanayi Üretim Endeksi ve Mart ayı TÜFE açıklanacak. ABD tarafında Mart ayı Ortalama Saatlik Kazanç, Tarım Dışı İstihdam, İşsizlik Oranı, Hizmet PMI ve Spekülatif Net Pozisyonları takip edilecek.

Yatırımcılar, bilhassa ABD ve iç piyasa verileri ile dünya genelinde endişe iştahındaki değişimleri yakından izlemeli ve fiyatlamalara temkinli yaklaşmalı.”.

Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.

Benzer Haberler
Bursalı marketçiler denetime her zaman açık
Bursalı marketçiler denetime her zaman açık
Artvin’de ECOSUS 2026 Kongresi için geri sayım koyuldu
Artvin’de ECOSUS 2026 Kongresi için geri sayım koyuldu
İhracatta 25,İşte o inanılmaz sayı: $0tı ivme kazandı
İhracatta 25,İşte o inanılmaz sayı: $0tı ivme kazandı
Tarımda yeni yol haritası belli gündeme taşındı
Tarımda yeni yol haritası belli gündeme taşındı
Yalova’da Ata Tohumuna büyük dayanak
Yalova’da Ata Tohumuna büyük dayanak
İzmir’de Uluslararası Zeytin Zirvesi… 13 ülkeden uzmanlar buluşuyor
İzmir’de Uluslararası Zeytin Zirvesi… 13 ülkeden uzmanlar buluşuyor
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün