Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Spordan sanata, eğitimden istihdama kadar gençleri hayatın her alanında destekleyen Yıldırım Belediyesi, üniversite hayali kuran öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı düzenledi.
Spordan sanata, eğitimden istihdama kadar gençleri hayatın her alanında destekleyen Yıldırım Belediyesi, üniversite hayali kuran öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı düzenledi.
Haberin Arka Planı
BURSA (İGFA) – Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi Kütüphanesi, Mimar Sinan Kütüphanesi ve Karapınar Gençlik Merkezi Kütüphanesi’nde aynı anda düzenlenen YKS deneme sınavına 454 öğrenci iştirak etti.
Konuyu Şekillendiren Faktörler
Gerçek sınav atmosferine uygun şekilde organize edilen deneme sayesinde öğrenciler hem bilgi düzeylerini ölçme hem de sınav stresini yönetme imkanı buldu.
Bundan Sonra Ne Olacak?
‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’.
Eğitimin bireylerin ve toplumların geleceğini şekillendiren en kritik unsur olduğuna dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı Oktay; “Eğitim, bizim öncelikli alanlarımızdan biri. Gençlerimizin hayallerine giden yolda onların yanında oluyor ve imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu doğrultuda kütüphanelerimizde sunduğumuz ücretsiz kaynaklar, etüt alanları, danışmanlık hizmetleri ve deneme sınavlarıyla öğrencilerimizin başarılarını artırmayı hedefliyoruz. Onların elde edeceği her başarı, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Gençlerin hedeflerine ulaşabilmesi için her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.


