SON DAKİKA
--:--:--

Çiftçi, Atina’daki üçlü göç ve terör toplantısına iştirak etti

Merakla takip edilen bu gelişmede, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Thanos Plevris’in daveti üzerine Atina’da düzenlenen toplantıya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Emil Dechev de katıldı. “Üçlü Mekanizma Toplantısı” kapsamında düzensiz. Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Thanos Plevris’in daveti üzerine Atina’da düzenlenen toplantıya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Emil Dechev de dahil ortaya çıktı. “Üçlü Mekanizma Toplantısı” kapsamında düzensiz…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Çiftçi, Atina’daki üçlü göç ve terör toplantısına iştirak etti

Merakla takip edilen bu gelişmede, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Thanos Plevris’in daveti üzerine Atina’da düzenlenen toplantıya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Emil Dechev de katıldı. “Üçlü Mekanizma Toplantısı” kapsamında düzensiz.

Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Thanos Plevris’in daveti üzerine Atina’da düzenlenen toplantıya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Emil Dechev de dahil ortaya çıktı. “Üçlü Mekanizma Toplantısı” kapsamında düzensiz göç, terörle mücadele ve organize suçlarla mücadele konularının ele alındığı bildirildi.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

Toplantıda göçmen kaçakçılığı, sınır güvenliği ve uluslararası suç şebekeleriyle mücadele başlıklarında iş birliğinin güçlendirilmesi değerlendirildi. Görüşmelerde buna ilaveten Orta Doğu’daki gelişmelerin olası göç hareketlerine etkisi de ele benimsendi ve güncel durumda endişe verici bir göç akını bulunmadığı ifade edildi.

Neden Önemli?

Ortak açıklamada, Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan’ın düzensiz göç ve insan kaçakçılığıyla mücadelede diyaloğu sürdürme kararlılığı vurgulandı.

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Buluşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Çiftçi, Türkiye’nin düzensiz göçle mücadelede çok boyutlu bir yaklaşım izlediğini isaretledi. Çiftçi, göçle mücadelenin terör ve organize suçlarla mücadeleyle müşterek olarak yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Çiftçi bunun yanı sıra yaptığı açıklamada, “Attığımız her adım, yalnızca ülkemizin değil, aynı zamanda Avrupa’nın güvenliğine de katkı sağlamaktadır” ifadelerini kullandı.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler
Mehmet Keskin’den Vali Dr. Naci Aktaş’a Veda Ziyareti
Mehmet Keskin’den Vali Dr. Naci Aktaş’a Veda Ziyareti
YKS Nedeniyle Afyonkarahisar’da Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Açık Olacak
YKS Nedeniyle Afyonkarahisar’da Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Açık Olacak
Afyonkarahisar Emniyeti NATO Zirvesi Güvenlik Toplantısına Katıldı
Afyonkarahisar Emniyeti NATO Zirvesi Güvenlik Toplantısına Katıldı
İYİ Parti’den Türk Hukuku İçin Vizyon Belgesi Adımı
İYİ Parti’den Türk Hukuku İçin Vizyon Belgesi Adımı
Sandıklı’da TSK Güçlendirme Vakfı Kermesi Düzenlendi
Sandıklı’da TSK Güçlendirme Vakfı Kermesi Düzenlendi
Şuhut’ta İlaç ve Gübre Bayilerine Yönelik Sıkı Denetim
Şuhut’ta İlaç ve Gübre Bayilerine Yönelik Sıkı Denetim
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün