Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Çin Ulaştırma Bakanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, 4-6 Nisan tarihlerini kapsayan Qingming Bayramı tatilinin ilk gününde ülkede gerçekleşecek bölgeler arası seyahat sayısının, geçen yılın aynı.
Çin Ulaştırma Bakanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, 4-6 Nisan tarihlerini kapsayan Qingming Bayramı tatilinin ilk gününde ülkede gerçekleşecek bölgeler arası seyahat sayısının, geçen yılın aynı dönemine kıyasla nisbet 2,7 artarak 296 milyona ulaşması bekleniyor.
Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar
Aynı zamanda, China Mobile tarafından yapılan büyük veri analizleri, bu yıl itibarıyla bazı ilkokul ve ortaokullar için bahar tatili ile Qingming tatilinin çakışmasının vatandaşların seyahat isteğini artırdığını gösteriyor.
Son Durum ve Beklentiler
Qingming tatilinde seyahat eden toplam kişi sayısının da geçen yılın aynı dönemine göre pay 6 artması öngörülüyor.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.


