Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ABD’deki protesto dalgasının siyasi sonuçlarına ve küresel yansımalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ABD’deki protesto dalgasının siyasi sonuçlarına ve evrensel yansımalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Konunun Ayrıntıları
Protestoların ABD ve İsrail politikaları üzerindeki etkisini vurgulayan Davutoğlu, “İnsanlığın hala onur ve erdemden yana olduğunu ispat eden bu muhteşem görüntüler, ABD ve İsrail’in bu savaşı kaybettiğinin nişanesi olarak görülmelidir” söyledi.
Öne Çıkan Diğer Gelişmeler
Amerikan halkının sevk ve idare politikalarına karşı duruşuna dikkat çeken Genel Başkan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Artık ne Trump ve çevresinin ne de ABD müesses nizamının Amerikan halkını kandıramadığının, insanlık vicdanının dünya genelinde intifada ateşinin merkez ülkeden yayıldığının umutlandırıcı bir resmidir bu isyanlar”.
Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.


