Gündem

Dünya Kadınlar Birliği’nden TBMM’ye Ziyaret

TBMM’de Dünya Kadınlar Birliği ZiyaretiTürkiye Büyük Millet Meclisi’nde, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı, Dünya Kadınlar Birliği heyetini ağırladı. Bu anlamlı ziyarette kadın emeğinin değersizleştirilmeden desteklenmesi ve eşitlik anlayışının toplumda yayılması konuları ele alındı.
Kadın Emeği ve Eşitlik Anlayışı KonuşulduKadın emeğinin doğru şekilde değerlendirilmesi ve eşitlik ilkelerinin topluma benimsetilmesi için yapılan istişarelerde, kadınların toplumda daha görünür olması gerektiği vurgulandı. Ziyaret, eşitlik ve destek kavramlarının önemi üzerinde derinlemesine fikir alışverişleriyle sürdü.
Kadınlar Birliği’nin Çalışmaları Övgüyle KarşılandıGenel Başkan Hacer Öykü Demirtaş liderliğindeki Kadınlar Birliği’nin, kadınların toplumda hak ettikleri yeri almaları için yürüttüğü çalışmalara teşekkür edildi. İyi Parti, kadınların güçlenmesi ve daha fazla görünür hale gelmesi için bu tür girişimleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Teşekkür ve Başarı DilekleriZiyaret için duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Hakan Şeref Olgun, Genel Başkan Sayın Hacer Öykü Demirtaş ve ekibine başarılar diledi. Nazik ziyaretleri için de kendilerine teşekkür etti.
Kadın EmeğiEşitlik AnlayışıDünya Kadınlar Birliği