Yetkili kaynaklardan gelen bilgilere göre, Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Eskipazar Mahallesi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde değişim ve dönüşümü yaşamaya devam ediyor.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Eskipazar Mahallesi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde revizyon ve dönüşümü yaşamaya devam etmektedir.
ORDU (İGFA) – Bu bağlamda daha ilk olarak 22 dönümlük alanı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis ederek atletizm pisti ve futbol sahalarının ilçeye kazandırılmasını sağlayan Başkan Güler öncülüğünde alana şimdi de yarı olimpik yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu kazandırılıyor.
Konuyla İlgili Önemli Detaylar
PROJEDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR.
Rakamlarla Durum
Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında yürütülen proje doğrultusunda sahada yoğun bir hareket yürütülüyor. Kaba inşaatı süren projede yarı olimpik yüzme havuzu binasının bodrum katında dolgu ve yalıtım işleri tamamlandı. Temel betonu döküldü. Kolon ve perde duvar imalatları ile havuz çanağının kalıbı ve demir imalatları kesintisiz ilerliyor.
Öne Çıkan Diğer Gelişmeler
Çok amaçlı spor salonu binasında ise çelik çatının yapımına başlandı ve dış cephede duvarlarda tuğla örülmesi kesintisiz ilerliyor.
Çalışmaların tamamlanmasıyla eş zamanlı Eskipazar Spor Kompleksi sporcuların, gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgi göstereceği, bölgenin sosyal ve sportif cazibesini artıran hayati bir merkez haline gelecek.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.


