Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Giresun Belediye Hayvanat Bahçesi’nde hayvan türleri artırılıyor

Giresun Belediye Hayvanat Bahçesi’nde hayvan türleri artırılıyor

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediye hizmetlerinin işleyişini yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği saha denetimlerine Hayvanat Bahçesi ile devam etti. .

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediye hizmetlerinin işleyişini yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği saha denetimlerine Hayvanat Bahçesi ile kesintisiz ilerledi. .

Gelişmenin Boyutları

Ziyaret sırasında tesisin genel durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Başkan Köse, ailelerin ve çocukların uğrak noktası olan merkeze kazandırılan yeni sakinleri de tanıttı. .

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

Koleksiyona yeni eklenen renkli ara papağanları, zekalarıyla bilinen jako papağanları ve egzotik iguanalar, hayvanat bahçesinin biyolojik çeşitliliğine zenginlik kattı. .

Köse, hayvanat bahçesinin hem eğitim hem de sosyal açıdan belirleyici bir alan olduğunu belirterek “Hayvanat bahçemize gerek şehrimizden gerekse komşu şehirlerden ziyaretler oluyor. Ziyaret için gelen misafirler iyi dileklerle buradan ayrılıyor. Bu gereklilik da bizi son derece memnun ediyor” aktardı.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar