Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gürlek, Türkiye Noterler Birliği heyetiyle müzakere etti

Gürlek, Türkiye Noterler Birliği heyetiyle müzakere etti

afyondabugun afyondabugun -
0

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Serdar Arat ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Bakanlıkta kabul etti.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Serdar Arat ve beraberindeki idare kurulu üyelerini Bakanlıkta kabul gördü.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Görüşmeye ilişkin demec yapan Gürlek, noterlik teşkilatının hukuki güvenliğin değerli unsurlarından biri olduğunu belirterek “Noterlik hizmetlerinin daha ivedi ve etkin sunulmasına yönelik çalışmaları değerlendirdik. Dijital farklılaşma kapsamında vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştıracak ve erişimi artıracak adımları ele aldık.” ifadelerini kullandı.

Merak Edilen Soruların Yanıtları

Gürlek, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Arat ve liderlik kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

İlgili Yazılar