Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul’da İşte o inanılmaz sayı: $0

İstanbul’da İşte o inanılmaz sayı: $0

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, İstanbul Valiliği koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nda düzenlenen “Türkiye’nin Gücü Orman” fidan dikim programında İstanbul’da 22 bin fidan toprakla buluştu.

İstanbul Valiliği koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nda düzenlenen “Türkiye’nin Gücü Orman” fidan dikim programında İstanbul’da 22 bin fidan toprakla bir araya geldi.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Programa; İstanbul Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İstanbul Orman Bölge Müdür Vekili Mehmet Şakir Güneri ve İstanbul Öğrenci Meclisleri üyesi öğrencilerinin katılım sağladı.

İlgili Tarafların Görüşleri

Programda, Vali Gül, İstanbul Öğrenci Meclisleri üyesi öğrencilerle, fidan dikti.

Son Durum ve Beklentiler

Bu çerçevede; Çekmeköy Nişantepe Mevkiindeki 14,23 hektarda, 22 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında, Kasım 2019’dan bu yana İstanbul’da 18,6 milyon fidan dikilirken, 11 bin 270 hektar alan ağaçlandırıldı. 2026 yılında toplam 800 bin fidan dikildi.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar