Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kocaeli Dilovası’nda farklılaşma çalışmaları sürüyor

Kocaeli Dilovası’nda farklılaşma çalışmaları sürüyor

afyondabugun afyondabugun -
0

Merakla takip edilen bu gelişmede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda belediye hizmetlerinin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla önemli bir dönüşüm gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda belediye hizmetlerinin daha süratli ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla can alıcı bir yeniden yapılanma gerçekleştiriyor. Büyükşehir tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen katlı otoparkın Dilovası Belediyesi Hizmet Binası’na dönüştürülmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden sürmektedir.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli genelinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların yaşam kalitesini artıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin daha kaliteli hizmet sunabilmesi için yatırımlarını sürdürüyor.

Öne Çıkan Açıklamalar

Bu çerçevede Büyükşehir tarafından inşa edilen Dilovası Katlı Otoparkı, Dilovası Belediyesi Hizmet Binası’na dönüştürülüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çelik duvar imalatlarının profil boyama işleri, zemin kat havalandırma tesisatı, 1. bodrum kat dış cephe karkas montajı ile 1. ve 2. kat yangın hattı montajları sürmektedir. Zemin kat elektrik tava montajı ile dış cephe çelik duvar karkası otorite yerlerinin astar boyası ve tüm profillerin son kat boyası ise sonuçlandı.

Merak Edilen Soruların Yanıtları

MODERN HİZMET BİNASI OLARAK KULLANILACAK.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yıllarda Dilovası ilçesinde inşa edilen ve yaklaşık 4 bin 400 metrekare kapalı alana sahip katlı otopark, kısa süre içinde Dilovası Belediyesi Hizmet Binası olarak hizmet vermeye başlayacak. Yapının hizmet binasına dönüştürülmesiyle Dilovası Belediyesi birimleri tek çatı altında toplanacak ve vatandaşlara daha geniş, ferah ve modern bir ortamda hizmet sunulacak. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yapı, modern belediyecilik anlayışına uygun mimari düzenlemelerle yeniden şekillendirilerek Dilovalıların hizmetine sunulacak.

Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar