Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin 2026 yılı nisan ayı meclis toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 5. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin 2026 yılı nisan ayı meclis toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Konunun Ayrıntıları Toplantıya Vali Yardımcısı Olgun Öner,…
Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin 2026 yılı nisan ayı meclis toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 5.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin 2026 yılı nisan ayı meclis toplantısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Olgun Öner, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ile kurum temsilcileri ve oda yöneticileri dahil vuku buldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Idare Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, gündemde yer alan konu ve projelere ilişkin bilgi verdi.
Müzakere, başlık maddelerinin değerlendirilmesi ve görüş alışverişinde bulunulmasının ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.