Son dakika bilgilerine göre, Hac ibadetini yerine getirmek üzere hazırlıklarını tamamlayan adaylar Varsak Yeni Camii’nde düzenlenen programda bir araya geldi.
Hac ibadetini yerine getirmek üzere hazırlıklarını tamamlayan adaylar Varsak Yeni Camii’nde düzenlenen programda bir araya geldi. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, hacı adayları için dualar edilerek hayır ve selamet temennilerinde bulunuldu.
Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar
Programda konuşan Başkan Kocagöz, hacı adaylarına kutsal topraklara selametle gidip ibadetlerini tamamlayarak sağlık ve huzur içinde dönmeleri temennisinde bulunarak, “Allah’a daha da yakınlaşma yeri olan kutsal topraklara gidiyorsunuz. Bu yolculuk münhasıran hac ibadeti değil; aynı zamanda arınma, sabır ve teslimiyet anlamı taşıyor.” açıkladı.
Konunun Önemi ve Olası Etkileri
Hacı adaylarından bir ricada da bulunan Kocagöz, “Kutsal topraklara gittiğinizde Arafat’ta ellerinizi semaya açtığınızda ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için; adalet ve huzur için dua etmenizi rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Takvim kapsamında Kepez Belediyesi tarafından hacı adaylarına lokma ikramında bulunuldu.
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.


