Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kurtulmuş, Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi’ni gitti

Kurtulmuş, Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi’ni gitti

afyondabugun afyondabugun -
0

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis’in açılışının 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında TBMM yerleşkesinde kurulan.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis’in açılışının 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında TBMM yerleşkesinde kurulan “Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi” etkinlik alanını bir araya geldi.

Öne Çıkan Noktalar

Etkinlik alanındaki çadırları gezen Kurtulmuş, çocuklarla yakından ilgilenerek bilim, spor ve sanat alanlarına yönelik ilgileri hakkında sohbet etti. Ziyaret sırasında Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile de bir araya gelen Kurtulmuş, stantlarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi sahip gerçekleşti.

Bundan Sonra Ne Olacak?

Kurtulmuş, çocuklara yönelik hazırlanan etkinlikleri inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar