Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Edinilen bilgiye göre, Mersin’de Yenişehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturmada 30 kişi için gözaltı kararı verildi. Edinilen bilgiye göre, Mersin’de Yenişehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturmada 30 kişi için gözaltı kararı verildi. Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Edinilen bilgiye göre, Mersin’de Yenişehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturmada 30 kişi için gözaltı kararı verildi.
Edinilen bilgiye göre, Mersin’de Yenişehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturmada 30 kişi için gözaltı kararı verildi.
Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.





















Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.