Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Ozan Bayraşa, Sezen Aksu ve Hande Yener aynı şarkıda temas kurdu

Ozan Bayraşa, Sezen Aksu ve Hande Yener aynı şarkıda temas kurdu

afyondabugun afyondabugun -
0

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, “Aşkın Olayım” ve “Yankı” gibi yıllara meydan okuyan hitlerin başarılı prodüktörü Ozan Bayraşa, müzik dünyasında çok konuşulacak bir projeye imza attı.

“Aşkın Olayım” ve “Yankı” gibi yıllara meydan okuyan hitlerin verimli prodüktörü Ozan Bayraşa, müzik dünyasında çok konuşulacak bir projeye imza attı.

İSTANBUL (İGFA) – Ozan Bayraşa, Sezen Aksu’nun “Yanmışım Ben” ve Hande Yener’in “Romeo” şarkılarını yeni bir şarkıda harmanlayarak alışılmış mashup anlayışının dışına çıkan “Kimi Seviyorsun” ile dinleyici karşısına çıktı.

Konunun Ayrıntıları

Elektronik altyapısıyla dikkat çeken şarkı, enerjik yapısıyla dinleyenin temposunu yükseltiyor.

Tarihsel Arka Plan

Klibin yönetmenliğini Melike Beşli ile bir arada üstlenen Bayraşa, bu kez kamera karşısına pateniyle geçti.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Muğla’nın 2022 yılında yaşanan büyük yangınlarda yara alan, etkileyici manzaralara sahip orman yollarında çekilen klipte sanatçı, Sezen Aksu’nun “Yanmışım Sönmüşüm” sözlerinin taşıdığı maneviyatın izini sürüyor. Klip, kaybettiklerimizi ve kaybedebileceklerimizi çarpıcı görüntüler eşliğinde hatırlatan etkin bir görsel anlatım sunuyor.

Çekimleri 12 güne yayılan klibin tamamlanması ise yaklaşık bir yılı buldu.

Bu süreçte Ozan Bayraşa, hem Sezen Aksu hem de Hande Yener’le birer düet yaparak vokal performansıyla da öne çıktı ve müzikal kimliğini bir adım daha ileri taşıdı.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

İlgili Yazılar