Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TUSAŞ’tan Airbus A220 Programında 500’üncü sevkiyat

TUSAŞ’tan Airbus A220 Programında 500’üncü sevkiyat

afyondabugun afyondabugun -
0

Son dakika bilgilerine göre, TUSAŞ, Airbus A220 programı kapsamında ürettiği Fixed Trailing Edge komponentinde 500’üncü sevkiyatı tamamladı.

TUSAŞ, Airbus A220 programı kapsamında ürettiği Fixed Trailing Edge komponentinde 500’üncü sevkiyatı tamamladı.

ANKARA (İGFA) – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), dünya genelinde havacılık projelerindeki üretim gücünü bir kez daha ortaya çıkardı.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

Şirket, Airbus A220 programı kapsamında ürettiği Fixed Trailing Edge (FTE) komponentinde 500’üncü sevkiyatı başarıyla gerçekleştirdiğini kamuoyuyla paylaştı.

İlgili Tarafların Görüşleri

https://twitter.com/TUSAS_TR/status/2036726844213412218.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

TUSAŞ tarafından yapılan açıklamada, bu başarının ileri mühendislik kabiliyetleri, yükselen hassasiyetli üretim altyapısı ve uluslararası alanda güvenilir yöntem ortağı olunduğunun belirleyici bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Havacılık sektöründe entegre üretim ve tedarik çözümleri sunmaya devam eden TUSAŞ’ın, bu tür projelerle dünya genelinde ölçekteki konumunu daha da güçlendirdiği ifade edildi.

Şirketin, uluslararası havacılık programlarındaki rolünü artırarak Türkiye’nin bu alandaki rekabet gücüne katkı sağlamayı sürdürmesi bekleniyor.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar