Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen “Ev Sahibi Türkiye” projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen “Ev Sahibi Türkiye” projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar Yılmaz, İstanbul’da 100 bin konut ve 15 bin kiralık sosyal konutu kapsayan…
Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen “Ev Sahibi Türkiye” projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen “Ev Sahibi Türkiye” projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yılmaz, İstanbul’da 100 bin konut ve 15 bin kiralık sosyal konutu kapsayan ilk kura çekim töreninin gerçekleştirildiğini belirterek, sürecin büyük bir coşku içinde tamamlandığını ifade etti.
Açıklamasında projeyi değerlendiren Yılmaz, “Ev Sahibi Türkiye projesi, sosyal devlet anlayışımızın etkin bir tezahürüdür” ifadelerini kullandı.
Türkiye genelinde 500 bin sosyal konutu kapsayan proje ile dar ve orta gelir grubunun konuta erişiminin kolaylaştırılması hedefleniyor. Yılmaz, yeni konutların hak sahibi ailelere huzur ve bereket getirmesini temenni etti.
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.