Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Deprem bölgesi için koordinasyon toplantısı başlatıldı

Deprem bölgesi için koordinasyon toplantısı başlatıldı

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan’ın başkanlığında, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, AFAD Başkanlığı birim yöneticileri ve AFAD il müdürlerinin katılımıyla Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan’ın başkanlığında, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, AFAD Başkanlığı birim yöneticileri ve AFAD il müdürlerinin katılımıyla Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar

Videokonferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda; yapımı tamamlanan kalıcı konutlara vatandaşların yerleşme süreçleri, konteyner kentlerin tahliye süreçleri, orta hasarlı konutlar ile ilgili çalışmalar, kırsal konutlar ve ahırların yapım süreçleri ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere bölgede devam eden faaliyetlere dair tüm konular etraflıca değerlendirildi.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Buna ilaveten muhtelif kararlar benimsendi.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar