SON DAKİKA
--:--:--

İçişleri’nden suç örgütlerine operasyon: 358 gözaltı

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda, sosyal medyada suç ve örgüt propagandası yapan 358 kişi gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda, sosyal medyada suç ve örgüt propagandası yapan 358 kişi gözaltına temin edildi. Çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi. ANKARA (İGFA) – İçişleri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İçişleri’nden suç örgütlerine operasyon: 358 gözaltı

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda, sosyal medyada suç ve örgüt propagandası yapan 358 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda, sosyal medyada suç ve örgüt propagandası yapan 358 kişi gözaltına temin edildi. Çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşım yapan şahıslara yönelik yürütülen operasyonlarda 358 kişinin yakalandığını duyurdu.

Bilinmesi Gereken Kritik Detaylar

Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlükleri KOM Şube Müdürlükleri tarafından eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Bakanlığın açıklamasına göre, yakalanan şahıslar sosyal medya üzerinden suç ve suçluyu övücü, tehdit, hakaret ve örgüt propagandası içerikli paylaşımlar yaparken, örgütsel faaliyetlerini duyurmayı ve yeni eleman kazandırmayı amaçlıyordu. Buna ilaveten suç örgütleri arasındaki husumet ve rekabeti sosyal medyaya taşımaya çalıştıkları tespit edildi.

İlgili Tarafların Görüşleri

Ülke genelinde suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşım yapan şahıslara yönelik Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarda 358 şüpheli yakalandı.

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri KOM Şube… pic.twitter.com/CWJnX0qDkB.

Operasyonlar kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ile büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bakanlık, vatandaşların huzuru için suç ve suçlularla mücadeleye kesintisiz devam edileceğini isaretledi ve KOM Başkanlığı, polis ekipleri ile Cumhuriyet Başsavcılıklarını tebrik etti.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler
AKÜ GSF Öğrencilerinden İki Farklı Noktada Tasarım Projesi
AKÜ GSF Öğrencilerinden İki Farklı Noktada Tasarım Projesi
Afyonkarahisar’da Hayvan Sağlığı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Afyonkarahisar’da Hayvan Sağlığı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
OEPSAŞ’tan İcralık Elektrik Borçlarına Faizsiz Yapılandırma Fırsatı
OEPSAŞ’tan İcralık Elektrik Borçlarına Faizsiz Yapılandırma Fırsatı
Afyonkarahisar’da Aranan 48 Şahıs Yakalandı
Afyonkarahisar’da Aranan 48 Şahıs Yakalandı
Afyonkarahisar’da Jandarmadan Kapsamlı Trafik Eğitimi
Afyonkarahisar’da Jandarmadan Kapsamlı Trafik Eğitimi
Başmakçı ve Dazkırı’da Kooperatif Genel Kurul Toplantıları Yapıldı
Başmakçı ve Dazkırı’da Kooperatif Genel Kurul Toplantıları Yapıldı
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün