SON DAKİKA
--:--:--

Aydın’da 101 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Gündeme gelen son gelişmelere göre, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Aydın’da jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda, bir teknede gizlenen 101 düzensiz göçmen ile 2 kaçakçılık organizatörü yakalandı. İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Aydın’da jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda, bir teknede gizlenen 101 düzensiz göçmen ile 2 kaçakçılık organizatörü yakalandı. ANKARA (İGFA) – İçişleri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Aydın’da 101 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Gündeme gelen son gelişmelere göre, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Aydın’da jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda, bir teknede gizlenen 101 düzensiz göçmen ile 2 kaçakçılık organizatörü yakalandı.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Aydın’da jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda, bir teknede gizlenen 101 düzensiz göçmen ile 2 kaçakçılık organizatörü yakalandı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Aydın’da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 101 düzensiz göçmen ile 2 organizatör yakalandı.

Konunun Ayrıntıları

Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı ile Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, düzensiz göçmenlerin yurt dışına çıkış hazırlığında olduğu tespit edildi.

Rakamlarla Durum

Aydın’da Jandarmamız ve Sahil Güvenliğimiz tarafından düzenlenen ortak operasyonda 2 göçmen kaçakçısı organizatörü ve 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge… pic.twitter.com/IoxZ9tzbeO.

Bunun üzerine Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri karadan, Sahil Güvenlik Orta Ege Grup Komutanlığı ekipleri ise denizden arama ve tarama faaliyetleri icra etti. Düzenlenen ortak operasyonda, bir tekne içerisinde gizlenmiş halde 101 düzensiz göçmen yakalanırken, 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü de gözaltına kabul gördü. Yakalanan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edilerek sınır dışı süreci başlatıldı.

Bakanlık açıklamasında, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanırken, operasyonda görev alan jandarma ve sahil güvenlik ekipleri tebrik edildi.

Konunun nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

Benzer Haberler
TVHB’den Milletvekili Ali Özkaya’ya Teşekkür
TVHB’den Milletvekili Ali Özkaya’ya Teşekkür
“İyilik İçin Adalet” Türk Hukuk Çalıştayı Başladı
“İyilik İçin Adalet” Türk Hukuk Çalıştayı Başladı
Çay’da Halk Günü Toplantısı Gerçekleştirildi
Çay’da Halk Günü Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektör Aslan, Sendika Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
Rektör Aslan, Sendika Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
HSK Kararnamesi Yayımlandı: Afyonkarahisar’da Görev Değişimi
HSK Kararnamesi Yayımlandı: Afyonkarahisar’da Görev Değişimi
Afyonkarahisar’da Elektrikli Bisiklet Kazası: 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Afyonkarahisar’da Elektrikli Bisiklet Kazası: 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün