Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. T3 Vakfı’nın yeni temsilcilerinden Vali Aktaş’a ziyaret

T3 Vakfı’nın yeni temsilcilerinden Vali Aktaş’a ziyaret

afyondabugun afyondabugun -
0

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Marmara 1.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Marmara 1. Bölge Temsilciliğine atanan Marmara 1. Bölge Temsilcisi Yalçın Uzuner ile Kocaeli İl Temsilciliği görevine getirilen Kocaeli İl Temsilcisi Gökay Uzun, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı bir araya geldi. Ziyarette temsilciler, yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Konunun Ayrıntıları

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına “Yeni görevleriniz hayırlı olsun” ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Söz konusu gelişmenin etkileri değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar