Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tekin, TBMM Çocuk Özel Oturumu’na iştirakte bulundu

Tekin, TBMM Çocuk Özel Oturumu’na iştirakte bulundu

afyondabugun afyondabugun -
0

Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclisin açılışının 106’ncı yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çocuk Özel Oturumu’na katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclisin açılışının 106’ncı yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çocuk Özel Oturumu’na iştirak etti.

Haberin Arka Planı

Tekin, yaptığı açıklamada oturumun çocukların ve Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildiğini ifade etti.

Bundan Sonra Ne Olacak?

Açıklamasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın milletin geleceğe olan inancının simgesi olduğunu ifade eden Tekin, Türkiye’nin geleceğinin eğitimle güçlenen çocukların ellerinde şekilleneceğini isaretledi.

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

İlgili Yazılar