SON DAKİKA
--:--:--

Kütahya’da afetlere karşı güç birliği

Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya arasında imzalanan protokolle, afet süreçlerinde koordinasyonu güçlendirilmesi ve dezavantajlı gruplara erişimin artırılması hedeflendi. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya arasında imzalanan protokolle, afet süreçlerinde koordinasyonu güçlendirilmesi…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kütahya’da afetlere karşı güç birliği

Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya arasında imzalanan protokolle, afet süreçlerinde koordinasyonu güçlendirilmesi ve dezavantajlı gruplara erişimin artırılması hedeflendi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya arasında imzalanan protokolle, afet süreçlerinde koordinasyonu güçlendirilmesi ve dezavantajlı gruplara erişimin artırılması hedeflendi.

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediyesi, afetlere hazırlık ve müdahale süreçlerinde toplumsal dayanışmayı güçlendirecek değerli bir iş birliğine imza attı.

Gelişmenin Boyutları

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Nimet Sarıkaya arasında “Afetlerde Kamu-STK İş Birliğini Güçlendirme Projesi” kapsamında protokol imzalandı. Törene dernek üyesi Özlem Aşar da iştirak etti.

Tarihsel Arka Plan

İmzalanan protokol ile afet öncesi, sırası ve sonrasında kamu kurumları ile sivil kesim kuruluşları arasında daha ivedi ve etkin bir koordinasyon mekanizması kurulması amaçlanıyor. Başta dezavantajlı grupların afet süreçlerinde bilgiye erişiminin kolaylaştırılması ve ihtiyaçlara zamanında yanıt verilmesi hedefleniyor.

Son Durum ve Beklentiler

Proje kapsamında afet farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalar yürütülmesi, erişilebilir iletişim yöntemlerinin yaygınlaştırılması ve bunalım anlarında doğru yönlendirme yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, toplumun tüm kesimlerini kapsayan kuvvetli ve erişilebilir bir iletişim ağının önemine dikkat çekerek, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.

Benzer Haberler
MSB yeni bedelli askerlik ücretini ve başvuru sürecini açıkladı
MSB yeni bedelli askerlik ücretini ve başvuru sürecini açıkladı
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün