Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bakanlıktan “ortaklık” iddialarına yanıt

Bakanlıktan “ortaklık” iddialarına yanıt

afyondabugun afyondabugun -
0

Gündemin en çok konuşulan konularından biri olan bu gelişmede, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sözcü Gazetesi’nde yayımlanan “Şimşek’in ortağı Cumbelli 4 milyara gelecek” başlıklı haberin asılsız ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu bildirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sözcü Gazetesi’nde yayımlanan “Şimşek’in ortağı Cumbelli 4 milyara gelecek” başlıklı haberin asılsız ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu bildirildi.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

Açıklamada, ilgili haberde adı geçen kişinin geçmişte yalnızca sınırlı süreli bir şirket ortaklığının bulunduğu, bu durumun şahsın haberde belirtilen iddialarla ilişkilendirilmesinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Son Durum ve Beklentiler

Bakanlık, haberde kullanılan ifadeler ile görsellerin kamuoyunu yanıltma amacı taşıdığını belirterek, mezkur iddialara ilişkin hukuki hakların kullanılacağını başardı.

Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.

İlgili Yazılar