Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu haberde, Bakırköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Egemenlik Festivali’nin ilk günü Bakırköy Sanatçılar Parkı’nda yapıldı.
Bakırköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Egemenlik Festivali’nin ilk günü Bakırköy Sanatçılar Parkı’nda icra edildi.
Gelişmenin Boyutları
Etkinlikler DJ performansı ile harekete geçti. Takvim kapsamında çocuk atölyeleri, oyunlar, yarışmalar, sihirbaz gösterisi, “Limon Abla” etkinliği, karaoke, palyaço ve balon gösterileri gerçekleştirildi.
Öne Çıkan Diğer Gelişmeler
Festivalde üstelik seramik, taş boyama, kitap ve çanta boyama atölyeleri düzenlendi. Çocuklar oyun parkurlarında yer edindi. Etkinlik alanında dilek ağacı oluşturuldu ve katılımcılara gün boyunca ikramlar dağıtıldı.
Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu etkinliklere iştirak etti. Festivalin ilk günü programın tamamlanmasının ardından sona erdi.
Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.


