SON DAKİKA
--:--:--

Başer, ilkokul öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk gündeme taşındı

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nu ziyaret ederek 3/B sınıfı öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk oldu. Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nu ziyaret ederek 3/B sınıfı öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk gerçekleşti. Yerel yönetimler konusunun işlendiği derste öğrencilerle bir araya gelen…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Başer, ilkokul öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk gündeme taşındı

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nu ziyaret ederek 3/B sınıfı öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk oldu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Aysın Rafet Ataç İlkokulu’nu ziyaret ederek 3/B sınıfı öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersine konuk gerçekleşti. Yerel yönetimler konusunun işlendiği derste öğrencilerle bir araya gelen Başer, öğrencilerin belediyecilik ve yerel yönetimlere ilişkin sorularını yanıtladı. Ziyarette öğrenciler, “Bu göreve nasıl geldiniz?”, “Size bu görevde kimler yardım ediyor?”, “Görevleriniz nelerdir?”, “Çocuklara yönelik ne tür çalışmalar yapıyorsunuz?” ve “Belediyenin gelirleri nereden sağlanıyor?” gibi sorular yöneltti.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

Başer, öğrencilerin sorularını yanıtladığı konuşmasında belediyelerin yalnızca altyapı ve üstyapı hizmetleri sunan kurumlar olmadığını belirterek, “Belediyeler aynı zamanda toplumun her kesimine dokunan ve bilhassa çocukların geleceğine katkı sunmayı amaçlayan kurumlardır.” ifadelerini kullandı.

Sonraki Adımlar

Okulun daveti üzerine öğrencilerle bir araya geldiklerini dile getiren Başer, “Çocuklarımızın yerel yönetimler konusunda meraklı ve bilinçli olduğunu görmek bizleri memnun etti.” söyledi.

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

Ziyarette Okul Müdürü Şinasi Çalışkan, 3/B sınıfı öğretmeni Fatma Cantürk, Belediye Meclis Üyesi Şevki Aşkın ile Gümüşhane Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sezgin Köprülü de yer devraldı.

Programın sonunda öğrencilere Gümüşhane Belediyesi tarafından hazırlanan “Türk Büyükleri” adlı kitap ve çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

Benzer Haberler
KARACAAÖREN’DE ARAZİ TOPLULAŞTIRMASI SÜRECİ ŞEFFAF YÜRÜTÜLMELİDİR
KARACAAÖREN’DE ARAZİ TOPLULAŞTIRMASI SÜRECİ ŞEFFAF YÜRÜTÜLMELİDİR
ENGELLERİ AŞIP TÜRKİYE’NİN İLK UZAY MÜHENDİSLERİNDEN OLDU: TURGAY KARAKAŞ BOLVADİN’E GELİYOR
ENGELLERİ AŞIP TÜRKİYE’NİN İLK UZAY MÜHENDİSLERİNDEN OLDU: TURGAY KARAKAŞ BOLVADİN’E GELİYOR
40 Yıl Sonra Aynı Okul Bahçesinde Buluştular
40 Yıl Sonra Aynı Okul Bahçesinde Buluştular
KADINANALAR BİSİKLET TURU 9. KEZ PEDAL ÇEVİRECEK
KADINANALAR BİSİKLET TURU 9. KEZ PEDAL ÇEVİRECEK
Fatih Erbakan Afyonkarahisar’a Geliyor: Programın Detayları Belli Oldu
Fatih Erbakan Afyonkarahisar’a Geliyor: Programın Detayları Belli Oldu
21 EYLÜL DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ
21 EYLÜL DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün
sohbet