Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni bir araya geldi. Heyet, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun…

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni bir araya geldi. Heyet, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun tarafından karşılandı.
Gerçekleştirilen ziyarette Diyarbakır’ın güncel sorunları ve kentte yürütülen hizmetler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Eşbaşkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Arıkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyarette Eşbaşkanlara; DBB Meclisi Eşsözcüleri Demet Ceylan ve Ayhan Karatekin, DBB Genel Sekreteri Serdar Bakıroğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Zerin Türk eşlik etti.
Konuya ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.





















Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.