Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Cahit Berkay Manisa’da söyleşiye iştirak etti

Cahit Berkay Manisa’da söyleşiye iştirak etti

afyondabugun afyondabugun -
0

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Niobe Edebiyat/Sanat Söyleşileri, 486.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Niobe Edebiyat/Sanat Söyleşileri, 486. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle sürdürdü.

Haberin Arka Planı

Söyleşilerin 11’inci etkinliğinde Türk müziğinin can alıcı isimlerinden Cahit Berkay, Şehir Tiyatrosu Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen programda katılımcılarla müzakere etti.

Rakamlarla Durum

Şair ve yazar Tuğrul Keskin’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Berkay, müzik kariyerine ve eserlerinin oluşum sürecine ilişkin bilgiler verdi.

Konuya İlişkin Önemli Notlar

Programda sanatçının farklı dönemlere ait eserlerinden örnekler seslendirilirken, etkinlik sonunda katılımcılar tarafından soru-cevap bölümü gerçekleştirildi.

Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu ve MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç da iştirakte bulundu. Çerçeve, Cahit Berkay’a hediye takdimi ile sona erdi.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

İlgili Yazılar