SON DAKİKA
--:--:--

Çorba ikramı Manisa yoluna ulaştı: Bornova’nın carpici gelisme

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, İzmir’de Bornova Belediyesi, metro istasyonlarının ardından Ege Üniversitesi Kavşağı Manisa yolu başlangıcındaki otobüs durağında da çorba, su ve ekmek dağıtımına başladı. İzmir’de Bornova Belediyesi, metro istasyonlarının ardından Ege Üniversitesi Kavşağı Manisa yolu başlangıcındaki otobüs durağında da çorba, su ve ekmek dağıtımına devreye girdi. Başkan Ömer Eşki, her şeyden evvel Manisa-İzmir hattında seyahat…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Çorba ikramı Manisa yoluna ulaştı: Bornova’nın carpici gelisme

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, İzmir’de Bornova Belediyesi, metro istasyonlarının ardından Ege Üniversitesi Kavşağı Manisa yolu başlangıcındaki otobüs durağında da çorba, su ve ekmek dağıtımına başladı.

İzmir’de Bornova Belediyesi, metro istasyonlarının ardından Ege Üniversitesi Kavşağı Manisa yolu başlangıcındaki otobüs durağında da çorba, su ve ekmek dağıtımına devreye girdi. Başkan Ömer Eşki, her şeyden evvel Manisa-İzmir hattında seyahat eden öğrenci ve işçileri sıcak çorbayla karşılayarak dayanışmayı büyüttüklerini isaretledi.

İZMİR (İGFA) -Bornova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği sıcak çorba ikramlarını genişletmeye sürmektedir. Bornova Metro, Stadyum Metro ve EVKA-3 Metro’daki dağıtım noktalarının ardından, Ege Üniversitesi Kavşağı Manisa yolu başlangıcındaki otobüs durağında da çorba, su ve ekmek dağıtımı harekete geçti.

Haberin Arka Planı

Manisa ile İzmir arasında yoğun olarak kullanılan güzergâhta başlatılan pratik, bilhassa sabah saatlerinde işe ve okula giden vatandaşlara katkı olmayı amaçlıyor. Bornova Belediyesi’nin ikram aracı aracılığıyla yapılan dağıtım, bölgedeki öğrenci ve çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Tarihsel Arka Plan

“YOLDA OLAN HERKES İÇİN BİR NEFES”.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yeni dağıtım noktasını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışmaları yakından takip eden Eşki, uygulamanın sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini beyan etti.

Başkan Eşki, çorba dağıtımının kapsamını genişlettiklerini ifade ederek, “Bornova’da başlattığımız sıcak çorba ikramını her geçen gün daha fazla noktaya ulaştırıyoruz. Şimdi de Ege Üniversitesi Kavşağı’nda, Manisa yolu başlangıcında vatandaşlarımıza çorba, su ve ekmek ikram etmeye başladık. Her şeyden ilk olarak Manisa ile İzmir arasında seyahat eden öğrencilerimizi ve işçilerimizi sabahın erken saatlerinde sıcak bir çorbayla karşılamak istiyoruz. Bu salt bir ikram değil, aynı zamanda dayanışmanın bir göstergesi.” diye belirtti.

Yeni uygulamayla eş zamanlı Bornova Belediyesi, kentteki sosyal dayanak ağını genişleterek daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefliyor. Öncelikle yoğun ulaşım noktalarında yapılan ikramlar, günün ilk saatlerinde vatandaşlara hem moral hem de yardım oluyor.

Kamuoyu, konuyla ilgili yeni açıklamaları bekliyor.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün