Afyonda Bugün

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Denizli Büyükşehir Babadağlı kadınları Çanakkale ile buluşturdu

Denizli Büyükşehir Babadağlı kadınları Çanakkale ile buluşturdu

afyondabugun afyondabugun -
0

Tüm gözlerin çevrildiği bu gelişmede, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamelili ve Çallı kadınların ardından bu kez Babadağlı 50 kadını milli mücadelenin kalbi Çanakkale ile buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamelili ve Çallı kadınların ardından bu kez Babadağlı 50 kadını milli mücadelenin kalbi Çanakkale ile buluşturdu.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kadınların sosyal hayata katılımını artırma ve tarih bilincini güçlendirme vizyonu doğrultusunda düzenlenen kültür turları sürüyor.

Dikkat Çeken Gelişmeler

Daha öncesinde hiç Çanakkale’yi görmemiş olan Babadağlı 50 kadın, Teşvik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, ecdadın destan yazdığı topraklara anlamlı bir yolculuk yerine getirdi.

Rakamlarla Durum

DURAK DURAK KAHRAMANLIK DESTANI.

Son Durum ve Beklentiler

Profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen programda, Babadağlı kadınlar milli mücadelenin en hayati noktalarını yerinde görme imkanı buldu. Ziyaret rotasında, Seyit Onbaşı Anıtı ve Mecidiye Tabyası, Şehitler Abidesi ve Şahindere Hastane Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı, Ertuğrul Koyu ve Seddülbahir, Aynalı Çarşı ve Kordon yer edindi.

BABADAĞLI KADINLARDAN BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR.

Geziye katılan Babadağlı kadınlar hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü belirterek kendilerine sağlanan bu imkan için Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.

İlgili Yazılar