SON DAKİKA
--:--:--

İzmir Çiğli Yaka Kent’te Gençlik Merkezi temeli atılıyor

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, İzmir Çiğli Yaka Kent’te gençliğe yönelik önemli bir yatırım hayata geçiyor. İzmir Çiğli Yaka Kent’te gençliğe yönelik belirleyici bir finansman hayata geçiyor. Çiğli Yaka Kent Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde yapılacak Gençlik Merkezi ve Dini Eğitim Tesisleri için tüm bürokratik engeller aşıldı, temel atma aşamasına gelindi. İZMİR (İGFA)…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İzmir Çiğli Yaka Kent’te Gençlik Merkezi temeli atılıyor

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu haberde, İzmir Çiğli Yaka Kent’te gençliğe yönelik önemli bir yatırım hayata geçiyor.

İzmir Çiğli Yaka Kent’te gençliğe yönelik belirleyici bir finansman hayata geçiyor. Çiğli Yaka Kent Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde yapılacak Gençlik Merkezi ve Dini Eğitim Tesisleri için tüm bürokratik engeller aşıldı, temel atma aşamasına gelindi.

İZMİR (İGFA) – 2019 yılında başlatılan proje, pandemi sürecinde zorunlu olarak durdurulmuştu. Gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin onaylarıyla çalışmalar yeniden hız kazandı. Projede artık kazma vurulması için gün sayılıyor.

Öne Çıkan Noktalar

VALİ ELBAN’A Güvence ZİYARETİ.

Konuyu Şekillendiren Faktörler

İzmir Balkan Güçbirliği Platformu, projeye yardım sağlamak amacıyla İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı bir araya geldi. Platform Başkanı Bahattin Kılıç, Orman Bakanlığı tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilen alanın, eski İzmir Valilerinden ve süregelen Bursa Valisi Erol Ayyıldız’ın destekleriyle bugünkü aşamaya geldiğini isaretledi.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Ziyarette, Çiğli Yakakent Mahallesi Camii ve Gençlik Merkezi Komisyonu üyeleriyle müşterek olarak yürütülen çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

400 KİŞİLİK KONFERANS SALONU VE SOSYAL ALANLAR YER ALACAK.

400 kişilik konferans salonu
Mahalle halkı için taziye ve ikram alanı
Kur’an kursları
Kütüphane
Bilgisayar laboratuvarı
Sosyal ve kültürel etkinlik alanları
Banka ATM’leri
11 bin fidanla oluşturulacak yeşil alanlar yer alacak. Proje, bölge halkının hem sosyal hem de kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek çok amaçlı bir merkez olarak planlandı.

Tüm gelişmelerin yakından izleneceği ifade ediliyor.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün