SON DAKİKA
--:--:--

Kocaeli Büyükşehir’den Darıca trafiğini rahatlatacak adım

Merakla takip edilen bu gelişmede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi ile Battalgazi Caddesi’nin kesişiminde hayata geçireceği yeni kavşak düzenlemesi için çalışmalara başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi ile Battalgazi Caddesi’nin kesişiminde hayata geçireceği yeni kavşak düzenlemesi için çalışmalara harekete geçti. Yapılacak düzenlemelerle hem araç hem de yaya güvenliği artırılacak. KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kocaeli Büyükşehir’den Darıca trafiğini rahatlatacak adım

Merakla takip edilen bu gelişmede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi ile Battalgazi Caddesi’nin kesişiminde hayata geçireceği yeni kavşak düzenlemesi için çalışmalara başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi ile Battalgazi Caddesi’nin kesişiminde hayata geçireceği yeni kavşak düzenlemesi için çalışmalara harekete geçti. Yapılacak düzenlemelerle hem araç hem de yaya güvenliği artırılacak.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi ile Battalgazi Caddesi’nin kesişiminde hayata geçireceği yeni kavşak düzenlemesi kapsamında terasman kazı çalışmalarına girişimde bulundu. 2 bin ton asfalt seriminin gerçekleşeceği projede 1.500 metrekarelik alanda yaya kaldırımı imalatı da yapılacak.

Öne Çıkan Noktalar

TRAFO KÖŞKLERİ DEPLASE EDİLECEK.

Yol ve Bakım Dairesi tarafından yürütülen çalışmalar titizlikle yürütülürken proje alanında bulunan süregelen trafo köşkleri, kavşak düzenlemesine uygun şekilde yeniden konumlandırılıyor. Bu bağlamda 2 adet trafo köşkünün deplasesi yapılacak. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla müşterek olarak enerji hatları da yeni düzene uygun hale getirilecek.

Sonraki Adımlar

KAVŞAK DAHA AYDINLIK VE ESTETİK OLACAK.

Konunun Önemi ve Olası Etkileri

Kavşak alanının gece görüşünü ve estetik görünümünü artırmak amacıyla 19 adet aydınlatma direği montajı gerçekleştirilecek. Yeni aydınlatma sistemiyle müşterek olarak kavşak, sürücüler ve yayalar için daha güvenli hale gelecek.

BÖLGERE TRAFİK RAHATLAYACAK.

Çalışmalar tamamlandığında Battalgazi Caddesi’nden gelen araçlar, yeni yapılacak dönel ada etrafından dolaşıma katılacak. Tuzla Caddesi üzerinde oluşturulacak erken dönüş cepleri sayesinde kavşakta bekleme süreleri azalacak ve trafik akışı daha düzenli hale gelecek.

Bu önemli gelişmenin yansımaları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Benzer Haberler
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Bursa Büyükşehir’den Osmangazi Altınova mahalle parkına yenileme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak: Manisa’da carpici gelisme
Haberin Doğru Adresi
    Afyonda Bugün

    Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

    2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün