Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Bu yıl 486’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ile aynı döneme denk gelen kutlamalarda, çocuklar için konserler, oyunlar ve sanatsal gösteriler organize edildi. Bu yıl itibarıyla 486’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ile aynı döneme denk gelen kutlamalarda, çocuklar için konserler, oyunlar ve sanatsal gösteriler organize edildi. Öne Çıkan Noktalar…
Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Bu yıl 486’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ile aynı döneme denk gelen kutlamalarda, çocuklar için konserler, oyunlar ve sanatsal gösteriler organize edildi.
Bu yıl itibarıyla 486’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ile aynı döneme denk gelen kutlamalarda, çocuklar için konserler, oyunlar ve sanatsal gösteriler organize edildi.
Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında Ezo Sunal, “Lalala Çocuk Konseri” ile sahne alarak interaktif bir performans sergiledi. Binlerce çocuğun Türk bayraklarıyla katıldığı konserde sevilen şarkılar hep bir ağızdan seslendirildi. .
Kutlamaların bir diğer bölümünde ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Çoksesli Çocuk Korosu, Şef Arcan Hacer Aydınlı yönetiminde müzikseverlerle bir araya geldi. Koro, sergilediği performansla izleyicilerin beğenisini topladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, bayram için hazırladıkları dans ve ritim gösterilerini paylaştı. .
Etkinlikler süresince çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.
Konu, kamuoyunun gündemindeki önemini korumaya devam ediyor.
Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.