SON DAKİKA
--:--:--

Okumuş: Madenciler hak mücadelesi veriyor

Merakla takip edilen bu gelişmede, Zafer Partisi Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Okumuş, Zonguldak İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Okumuş, Zonguldak İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler “Karadeniz’in kömür kenti” olarak da bilinen Zonguldak’ta olduklarını belirten Okumuş, madenciliğin Türkiye’nin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Okumuş: Madenciler hak mücadelesi veriyor

Merakla takip edilen bu gelişmede, Zafer Partisi Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Okumuş, Zonguldak İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Okumuş, Zonguldak İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uzman Görüşleri ve Değerlendirmeler

“Karadeniz’in kömür kenti” olarak da bilinen Zonguldak’ta olduklarını belirten Okumuş, madenciliğin Türkiye’nin sanayileşmesindeki önemine husus oldu. Madencilerin tarihsel olarak hem üretimde hem de afet dönemlerinde kritik rol üstlendiğini ifade eden Okumuş, teşebbüs koşulları ve hak taleplerine ilişkin sorunların sürdüğünü aktardı.

İlgili Tarafların Görüşleri

Madencilerin ekonomik ve sosyal koşullarına değinen Okumuş, çalışanların hak arayışlarının görmezden gelindiğini savunarak, emekçilerin yaşadığı sıkıntılara tartışma yaşandı.

Gelişmenin Kamuoyuna Yansımaları

Açıklamasında çevre ve doğal başvuru politikalarına da değinen Okumuş, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yürütülen enerji ve maden projelerinin ekolojik dengeyi olumsuz etkilediğini ileri sürdü. HES projeleri, madencilik faaliyetleri ve yapılaşma süreçlerine yönelik eleştirilerde bulunan Okumuş, bu uygulamaların doğaya zarar verdiğini ifade etti.

Zafer Partisi olarak emekçilerin ve doğal kaynakların korunması için mücadele edeceklerini belirten Okumuş, “Mazlumlarla bir arada her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz” aktardı.

Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.

Benzer Haberler
Biyometrik Fotoğraf Programı ile Hızlı ve Kolay Çözüm
Biyometrik Fotoğraf Programı ile Hızlı ve Kolay Çözüm
MSB yeni bedelli askerlik ücretini ve başvuru sürecini açıkladı
MSB yeni bedelli askerlik ücretini ve başvuru sürecini açıkladı
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Manisa’da üreticilere İşte o inanılmaz sayı: $0
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
Bursa Osmangazi’de çocuk olimpiyatları nefes kesti
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
İzmir’de engeller dostluk ve dayanışmayla aşıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Denizli Güney’de yeni yaşam merkezinin temeli atıldı
Haberin Doğru Adresi
Afyonda Bugün

Afyonda Bugün; Afyon Haber, Afyon Son Dakika ve Afyon Haberleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'daki güncel gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz yerel haber sitesidir.

2016 Afyonda Bugün © Tüm hakları saklıdır. Afyonda Bugün